preskoči na sadržaj
Vijesti

Usavršavanje pizze u Pizzeriji Burra

 Posljednji tjedan nastave prije proljetnih praznika u našoj je školi bio veoma dinamičan i zanimljiv, naročito za učenike produženog boravka 3. i 4. razreda. Oni su u utorak, 12.4., u pratnji učiteljice Silvije Jakovčić gostovali u Pizzeriji Bura. Veoma su ljubazno dočekani i ugošćeni te su i počašćeni pizzom. Ovaj put su imali priliku gledati kako se peče pizza, i to u najnovijoj generaciji peći na struju koja ima kompletnu unutrašnjost od krušne peći.

 Vlasnica restorana, Matea, ispričala im je pojedinosti izrade pizze poput informacija na koliko stupnjeva se peče pizza, koji se sve  sastojci koriste, koja se vrsta mozzarele koristi, koja šunka itd.

 I naravno, na kraju djeca uvijek kušaju pizzu, a zaključak je bio da je pizza bila fantastična.

 Ovim putem od srca zahvaljujemo vlasnici PizzeriJe Burra, Matei Knapić Šavor na gostoprimstvu, bilo nam je lijepo i djeca su uživala.

 I hvala roditeljima koji su sudjelovali u prijevozu i častili djecu sladoledom!!!

Ostatak slobodnog vremena učenici su proveli  igrajući se i uživajući na suncu u obližnjem parkiću.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 18. 4. 2022.

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


Priznanje Mirotvorna škola 2020.

Priznanje Najučionica

Priznanje Najučionica na otvorenom

E-katalog knjižnice


Digitalni školski list


Videozapisi

Naše digitalne knjižice

Labinska republika

Virtualna knjižnica


Škola za život

TV prilozi o provođenju ekperimentalnog programa "Škola za život" u našoj školi:

 

Više o eksperimentalnom programu "Škola za život" u koji je uključena i naša škola možete saznati ovdje.


Digitalni sadržaji

 


 


Korisni linkovi

 


Preporučujemo
Lokalni mediji

Učenje i zabava

Korisni linkovi

Dnevni tisak

Časopisi
 • Enter
 • Bug
 • Drvo znanja
 • Meridijani


Arhiva dokumenata




preskoči na navigaciju