Matična škola i PŠ Pićan
31.3.-4.4.
DORUČAK U MŠ I PŠ PIĆAN:
PONEDJELJAK/31.3.: NAREZAK U ŠKOLSKOM PECIVU/TOPLI NAPITAK
UTORAK/1.4.: KUPUS KRUMPIR/PRILOG MESO/HLADNI NAPITAK
SRIJEDA/2.4.: PIZZA/TOPLI NAPITAK
ČETVRTAK/3.4.: RIŽOT S JUNEĆIM GULAŠOM/HLADNI NAPITAK
PETAK/4.4.: RIBLJI NAMAZ U ŠKOLSKOM PECIVU/HLADNI NAPITAK
RUČAK U PRODUŽENOM BORAVKU:
PONEDJELJAK/31.3.: KRUMPIR PIRE/PRILOG MESO/SALATA/DESERT
UTORAK/1.4.: TJESTENINA SA SALSOM I SIROM/SALATA/DESERT
SRIJEDA/2.4.: GRATINIRANO POVRĆE/PRILOG-RAŽNJIĆI/SALATA/DESERT
ČETVRTAK/3.4.: ZAPEČENI KRUMPIR/MESNI PRILOG/SALATA/DESERT
PETAK/4.4.: PALENTA/PRILOG UMAK/SALATA/DESERT
24.3.-28.3.
DORUČAK U MŠ I PŠ PIĆAN:
PONEDJELJAK/24.3.: NAREZAK U ŠKOLSKOM PECIVU/TOPLI NAPITAK
UTORAK/25.3.: RIŽA/PRILOG-MESO/GLADNI NAPITAK
SRIJEDA/26.3.: HAMBURGER PLJESKAVICA U ŠKOLSKOM PECIVU/TOPLI NAPITAK
ČETVRTAK/27.3.: TJESTENINA SA SALSOM/HLADNI NAPITAK
PETAK/28.3.: BUHTLA/JOGURT/HLADNI NAPITAK
RUČAK U PRODUŽENOM BORAVKU:
PONEDJELJAK/24.3.: POVRTNA MANEŠTRA S KOBASICOM/SALATA/DESERT
UTORAK/25.3.: RESTANI KRUMPIR/BATAK-ZABATAK/SALATA/DESERT
SRIJEDA/26.3.: PALENTA S GULAŠEM OD JUNETINE/SALATA/DESERT
ČETVRTAK/27.3.: KUPUS KRUMPIR/PRILOG RIBA/SALATA/DESERT
PETAK/28.3.: ŠUGO OD JUNETINE/ISTARSKI FUŽI/SALATA/DESERT
17.3.-21.3.
DORUČAK U MŠ I PŠ PIĆAN:
PONEDJELJAK/17.3.: ZVRK SA SIROM, JABIKOM ILI ŠPINAT SIR/JOGURT/HLADNI NAPITAK
UTORAK/18.3.: MANEŠTRA/HLADNI NAPITAK
SRIJEDA/19.3.: GULAŠ/PAŠTA/HLADNI NAPITAK
ČETVRTAK/20.3.:KOBASICA U ŠKOLSKOM PECIVU/TOPLI NAPITAK
PETAK/21.3.: GRIZ NA MLIJEKU/KROFNA/HLADNI NAPITAK
RUČAK U PRODUŽENOM BORAVKU:
PONEDJELJAK/17.3.: GRAH SA MESOM/SALATA/DESERT
UTORAK/18.3.: KRUMPIR PIRE/MESNI PRILOG/SALATA/DESERT
SRIJEDA/19.3.: PALENTA S MLIJEKOM ILI VRHNJEM/SALATA/DESERT
ČETVRTAK/20.3.:POVRĆE U UMAKU/PRILOG/MESO/SALATA/DESERT
PETAK/21.3.: BRODET OD LIGNJI I MORSKIH PLODOVA/RIŽA/SALATA/DESERT
10.3.-14.3.
DORUČAK U MŠ I PŠ PIĆAN:
PONEDJELJAK/10.3.: NAREZAK U ŠKOLSKOM PECIVU/TOPLI NAPITAK
UTORAK/11.3.: TJESTENINA U SALSIHLADNI NAPITAK
SRIJEDA/12.3.: PIZZA/HLADNI NAPITAK
ČETVRTAK/13.3.: GULAŠ KRUMPIR/RIBLJI PRILOG/HLADNI NAPITAK
PETAK/14.3.: KOBASICA U ŠKOLSKOM PECIVU/TOPLI NAPITAK
RUČAK U PRODUŽENOM BORAVKU:
PONEDJELJAK/10.3.: RIŽI-BIŽI/ŠNICLA U GULAŠU/SALATA/DESERT
UTORAK/11.3.: PALENTA/GOVEĐI GULAŠ/SALATA/DESERT
SRIJEDA/12.3.: KUPUS KRUMPIR/PLJESKAVICA ILI PILEĆA ŠNICLA/SALATA/DESERT
ČETVRTAK/13.3.:FUŽI S GULAŠOM ILI SIROM/SALATA/DESERT
PETAK/14.3.: BLITVA ILI ŠPINAT/PRILOG RIBA/SALATA/DESERT
3.3.-7.3.
DORUČAK U MŠ I PŠ PIĆAN:
PONEDJELJAK/3.3.: NAREZAK U ŠKOLSKOM PECIVU/TOPLI NAPITAK
UTORAK/4.3.: RIŽA S JUNETINOM/HLADNI NAPITAK
SRIJEDA/5.3.: PALENTA S VRHNJEM, JOGURTOM ILI MLIJEKOM/HLADNI NAPITAK
ČETVRTAK/6.3.: TJESTENINA S JUNEĆIM RAGUOM ILI SIROM/HLADNI NAPITAK
PETAK/7.3.: BUHTLA ČOKOLADA, MARMELADA/TEKUĆI JOGURT/TOPLI NAPITAK
RUČAK U PRODUŽENOM BORAVKU:
PONEDJELJAK/3.3: KUHANI KISELI KUPUS, PRILOG KOBASICA/DESERT/VOĆKA
UTORAK/4.3.: VARIVO OD GRAŠKA I SLANUTKA/PRILOG-PEČENA PILETINA/SALATA/DESERT
SRIJEDA/5.3.: FAŽOL-GULAŠ/SALATA/DESERT
ČETVRTAK/6.3.: KRUMPIR RESTANI/ŠNICLA U UMAKU/SALATA/DESERT
PETAK/7.3.: BLITVA ILI ŠPINAT/PRILOG-LIGNJE ILI FILET OSLIĆA/SALATA/DESERT
Napomena: Jelovnik je podložan promjenama ovisno o dostupnosti namirnica kao i o organizacijskim i tehničkim okolnostima u školskoj kuhinji.
ŠKOLSKI JELOVNIK-VELJAČA 2025.
ŠKOLSKI JELOVNIK-SIJEČANJ 2025.
ŠKOLSKI JELOVNIK_PROSINAC 2024.
PŠ SV. KATARINA
1. TJEDAN:
PONEDJELJAK: PECIVO S PILEĆOM ŠUNKOM I SIROM/TOPLI NAPITAK/ČAJ
UTORAK: TJESTENINA U UMAKU OD RAJČICE/PARMEZAN SIR/KRUH/SOK
SRIJEDA: JUNEĆI GULAŠ S RIŽOM/KRUH/SOK
ČETVRTAK: MANEŠTRA S POVRĆEM/KRUH/SOK
PETAK: KUHANO JAJE/RIBLJI NAMAZ ILI JETRENA PAŠTETA/KRUH/ČAJ
2. TJEDAN
PONEDJELJAK: KOBASCA U PECIVU/ČAJ
UTORAK: TJESTENINA S TUNOM I PARMEZANOM/KRUH/SOK
SRIJEDA: GRIZ NA MLIJEKU S KAKAOM/PUTER ŠTANGICA ILI SLANAC
ČETVRTAK: BATAK I RESTANI KRUMPIR/KRUH/SOK
PETAK: PUDING I BUHTLA
3.TJEDAN
PONEDJELJAK: PECIVO SA ŠUNKOM I SIROM/ČAJ
UTORAK: SVINJSKI ODREZAK S RIŽOM I GRAŠKOM/KRUH/SOK
SRIJEDA: TJESTENINA S PILEĆIM MESOM/KRUH/SOK
ČETVRTAK: JUNEĆI GULAŠ S PALENTOM/KRUH/SOK
PETAK: JOGURT I KROASAN/ČAJ
4.TJEDAN
PONEDJELJAK: PECIVO S PUREĆOM ŠUNKOM I SIROM/ČAJ
UTORAK: TJESTENINA S JUNEĆIM MESOM/KRIH/SOK
SRIJEDA: MANEŠTRA S POVRĆEM/KRUH/SOK
ČETVRTAK: POHANA RIBA SA ŠPINATOM I KRUMPIROM/KRUH/SOK
PETAK: PLJESKAVICA U PECIVU/SOK…

Kontakt
tel: 052/867-425
e-mail: ured@os-vnazora-potpican.skole.hr